041 427 007

Jan Kramberger ponovno v AD Slovenska Bistrica

Letošnji prestopni rok je ponovno poskrbel za številne zveneče prestope. V AD Slovenska Bistrica smo pridobili tri nova imena, medtem ko nas ni nihče zapustil.

Najbolj zveneče ime je prav gotovo vrnitev Jana Krambergerja, letošnjega aktualnega državnega prvaka v teku na 100 metrov med člani, tar članskega reprezentanta. Jan je sicer zrastel v Bistrici, vendar se pred tremi leti podal v AD Mass iz Ljubljane. V zadnjem letu in pol je ponovno treniral v Bistrici, sedaj pa bo oblekel tudi dres bistriškega atletskega društva. Jan je vsekakor velika okrepitev in z nestrpnostjo lahko pričakujemo naslednjo sezono, ko se bo Jan podal v boj za najhitrejšega Slovenca.

Iz AD Poljane Maribor je prišel zelo perspekiven mladi šprinter Rene Pernek Acker. Renejeva paradna disciplina je tek na 400 metrov, je član slovenske mlajše mladinske reprezentance. Je eden največjih potencialov v svoji disciplini v Sloveniji in vsekakor odlična okrepitev za drušvo.

Iz AK Sevnica se nam je pridružila Maja Medved. Maja je dolgoprogašica in bo lahko zelo koristila ženski članski ekipi. Nekaj, kar nam je v preteklih sezonah manjkalo.

Novim članom želimo obilo uspehov v prihajujoči sezoni!

Rene Pernek Acker

Vsebino objavil: Boško
Stopite v stik z nami
Ime / naziv:
Elektronska pošta:
Sporočilo:
OlimpijskiAletskaIAAF/EAA/All

NA VRH STRANI
Raziščite
Naslov društva
Atletsko društvo Slovenska Bistrica
Partizanska ulica 35
SI-2310 Slovenska Bistrica
Kontakt
Atletsko društvo Slovenska Bistrica
Partizanska ulica 35
SI-2310 Slovenska Bistrica
041 427 007
041 411 198
02 805 06 82
info@adsb.si
qrkoda
Sledite nam:

8000plus Tomislav Aurednik s.p. © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava: 8000plus