041 427 007

Pričenja se projekt Atletska akademija!!!

Atletska akademija je projekt treh atletskih klubov, Atletskega društva Kladivar Celje, Atletskega društva Slovenska Bistrica in Atletskega kluba Velenje. Naša misija je z izobraževanji in sodelovanjem pri projektih, mladim omogočiti pridobivanje izkušenj in praktičnih znanj. 

Kako bomo to izvedli? 

Z mesečnimi srečanji se bomo vsi trije klubi zbrali na isti lokaciji, kjer bomo skozi predavanja in s praktičnimi delavnicami pridobivali nova, s športom povezana znanja. Naše vrednote so znanje, povezanost, predanost in odličnost. Predvsem zaradi slednje smo k sodelovanju povabili nekdanje vrhunske športnike, ki nam bodo skozi svoje izkušnje predstavili različne teme. 
Razkrijemo lahko že, da se nam bo na prvem skupnem srečanju pridružila izjemna športnica, ki je v svoji karieri je v svetovnem pokalu trinajstkrat stopila na stopničke za zmagovalke, od tega šestkrat na najvišjo, Špela Pretnar. V nadaljnjih srečanjih pa še mnogo vrhunskih športnikov in specialistov na različnih področjih športa.  S tem želimo doseči našo vizijo, ki je postati stična točka pri povezovanju športnikov z uporabnim znanjem in vstopna točka zanje pri sodelovanju na relevantnih projektih. 
 
Ustvarjamo dom legend.
 
Stopite v stik z nami
Ime / naziv:
Elektronska pošta:
Sporočilo:
OlimpijskiAletskaIAAF/EAA/All

NA VRH STRANI
Raziščite
Naslov društva
Atletsko društvo Slovenska Bistrica
Partizanska ulica 35
SI-2310 Slovenska Bistrica
Kontakt
Atletsko društvo Slovenska Bistrica
Partizanska ulica 35
SI-2310 Slovenska Bistrica
041 427 007
041 411 198
02 805 06 82
info@adsb.si
qrkoda
Sledite nam:

8000plus Tomislav Aurednik s.p. © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava: 8000plus